UNIT4EuroMoversPC WareESMEPlanning ITSDB GroepOKITENTE NV
HerstelHotel DE KIMErnst&YoungConQuaestorPGGMOKIGulimexVolker WesselsMercuri UrvalIMTECHCapGemini

Emma at Work: samen bouwen aan een toekomst in de zorg

Emma at Work: samen bouwen aan een toekomst in de zorg



Aangezien de Strategy Summit op 14 maart (13.00-21.30) gaat over kwalitatieve, duurzame zorg door mensgericht besturen, draagt deze Summit MVO Partner ‘Emma at Work’ een warm hart toe.



Emma at Work is 11 jaar geleden ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC en ondersteunt jongeren met een chronische fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. Betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn expert op het gebied van begeleiding en bemiddeling van deze groep jong volwassenen en brengen jongeren en werkgevers samen. Onze missie is om alle jongeren, van 15-30 jaar, met een chronische fysieke aandoening te ondersteunen op weg naar werk, en in hun ontwikkeling.



Wilt u graag diversiteit in uw organisatie vergroten, maar heeft u moeite dit concreet te maken? Wilt u iets betekenen voor jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt maar nog geen idee hoe? Emma at Work gaat u helpen! Ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC en met ruim 10 jaar ervaring is Emma at Work expert op het gebied van arbeidsbemiddeling voor jongeren met een chronische fysieke aandoening. Wij zijn uw partner in sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen, van matching tot coaching en begeleiding.



Bij Emma at Work ondersteunen we jongeren in de leeftijd van 15 – 30 jaar, van MBO tot universitair niveau naar vaste, tijdelijke en vakantiebanen. U als werkgever breidt niet alleen uw team uit met een gemotiveerde medewerker, maar vergroot ook de diversiteit op de werkvloer en het gevoel van trots en saamhorigheid bij het hele team.



Samen met MVO Partner Emma at Work willen we samen bouwen aan een toekomst in de zorg.



De Club van 1000 is een netwerk van betrokken partners dat samen met Emma at Work jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst. Zij zijn enorm belangrijk voor deze 500.000 jongeren die in Nederland opgroeien. Met de Club van 1000 richten we ons op de jongeren vanaf 15 jaar om hen al vroeg werkervaring op te laten doen. Vanuit ons Experience Lab zetten we ons in voor de ontwikkeling van deze groep jong volwassenen, en bemiddelen hen naar bijbanen, vakantiebanen, werkervaringsplekken, stages en (tijdelijke) banen. Samen kunnen wij meer jongeren helpen in het vinden van een passende baan, en ondersteunen in de weg daar naartoe. Word ook lid van de Club van 1000 en geef  jongeren met een chronische fysieke aandoening een eerlijke kans. Samen kunnen we deze jongeren voorbereiden en begeleiden naar een werkplek die echt bij ze past en waar hun talenten naar boven komen.



Mail voor meer informatie naar info@emma-at-work.nl of bel 020 5664 773. Samen pakken zij graag uw vraagstuk aan. Of kom naar de Summit op 14 maart en laat je inspireren!



Dé Strategy Summit voor en door toezichthouders, bestuurders, directeuren en topmanagement HR over de belangrijkste leidende principe over Mensgericht Organiseren en Mensgericht Toezicht in een continu veranderende, complexe arbeidsmarkt in care & cure. Georganiseerd op 14 maart bij DeRotterdamseZorg.



meer nieuws